Радослав Иванов спечели за пети пореден път Състезанието по търкаляне на бурета (КЛАСИРАНЕ)

Радослав Иванов спечели Състезанието по търкаляне на бурета за пета поредна година. Той се оказа най-ловък с 225 литровото буре. На второ място се класира Стефан Димитров, а третото място заслужи Георги Николов.
Победителят получи сервиз с чаши, пет литра вино и специална бутилка гъмза. Първият му подгласник заслужи традиционната баница, суджук и бутилка вино, а третият призьор се поздрави с бутилка гъмза. Конкуренцията обаче беше сериозна. В надпреварата се включиха осем смелчаци, които не се притесниха от 50-килограмовите бурета.
Сред участниците и тази година имаше дама. Тя получи първото място в категорията за жени. 41-годишната Веселка Живкова се включва в надпреварата за втори път. Тя работи като лаборантка в „Ловико Сухиндол“. Преди 4 години претърпява инцидент и чупи крака си. Лекарите й слагат шина и пирон, които обаче не й попречиха днес да даде едно от най-добрите времена.
Наградите бяха връчени от кмета, а участниците се снимаха с него за спомен. Инж. Пламен Чернев обяви, че по идея на журито ще направи предложение до местния парламент единствената участничка в надпреварата да бъде освободена от данък „Сгради“ и такса „Смет“ за къщата й през настоящата година.

КЛАСИРАНЕ:

мъже

I място- Радослав Иванов

II място- Стефан Димитров

III място- Георги Николов

IV място- Ангел Ангелов

V място- Румен Стойчев

VI място- Мариян Гайдаржиев

VII място- Веселин Гърбов

жени

I място- Веселка Живкова

print

Прикачени файлове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *