Поздрав от инж. Пламен Чернев по случай Деня на българската община

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Днес е Ден на българската община и местното самоуправление, като само преди няколко дни,  с решение номер 701 на Министерски съвет, от  7.10.2021, датата вече е включена в официалния календар на страната.

Да благодарим на всички, които преди нас, със своята работа, създадоха и градиха името на българската Община, защото няма бивши и настоящи кметове или служители- те остават завинаги част от администрацията. Това е така, защото всеки един от тях е дал частица за развитието на своята община, за благоденствието на хората от родния край.

Затова и до ден днешен, с диалог и отговорност, защитаваме интересите на хората, защото няма големи и малки общини или големи и малки хора. През последните две години всички ние разбрахме с пълна сила защо българските общини са най-важното звено в държавността и особено в борбата с невидимия враг.  Затова продължаваме да бъдем на първа линия, въпреки  тежките времена на пандемия. Ние не сме спирали да изпълняваме своя служебен и професионален дълг, както медиците ни, учителите, органите на МВР, Областна администрация и другите държавни институции.

Общината е първото и основно стъпало, на което хората разчитат и стъпват в своето ежедневие. Щастлив съм, че гражданите стават все по-съпричастни към местното самоуправление, включват се в различни инициативи и полагат усилия за положителната промяна в нашето общество.

Благодаря на всички служители в администрацията. Радостен съм, че заедно изградихме колектив, който е съпричастен с тревогите и нуждите на всеки един гражданин на общината.  Пожелавам здраве и късмет на всички служители, а чрез тях и на техните семейства, защото ние сме съпричастни с тревогите, но и с радостите на всеки един гражданин.

 

Честит празник!

 

Инж. Пламен Чернев

12.10.2021г.                                                                                                     Кмет на Община Сухиндол

print

Прикачени файлове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 86 bytes written, possibly out of free disk space in /home/suhindol/public_html/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75