Осуетиха пореден опит за кражба на касата в Дома за пълнолетни лица с деменция в Горско Косово

Пореден опит за кражба на касата от Дома за пълнолетни лица с деменция в сухиндолското село Горско Косово беше осуетен тази нощ.

Крадците опитали да проникнат около 1.30 часа, когато били чути от дежурната медицинска сестра. Тя незабавно натиснала паник бутона на охранителната фирма „Делта гард“, сигнализирала в полицията и уведомила ръководството на Дома.

Първи на място пристигнали от охранителната фирма, а веднага след това и от полицията, което осуетило плановете на среднощните крадци. Установено е, че е срязана дупка на преградната мрежа, направен е и опит да бъде премахната решетката на помещението, в което се намира касата. Изкъртена е част от мазилката. Освен това крадците са унищожили две охранителни камери, за да стигнат незабелязано до помещението.

Това е четвърти опит за кражба на касата в Дома, сподели директора Вера Дукова, която също веднага се отзовава на място, когато разбира, че отново има проникване на крадци. Към момента тече разследване.

print

Прикачени файлове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 86 bytes written, possibly out of free disk space in /home/suhindol/public_html/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75