Инж. Пламен Чернев: Само заедно можем да преодолеем трудностите, Бог е в сърцата

Уважаеми жители на община Сухиндол,

Скъпи приятели,

Честито Възкресение Христово! Нека щастието да се повтаря в сърцата на всички хора и да пребъде в предстоящите години на благоденствие и просперитет. Вярата е съхранила нашите традиции, вярата ни е запазила като народ и само тя ще ни помогне да преодолеем всички препятствия.

За пръв път посрещаме Великден в ситуация на световна пандемия, социална изолация и специални мерки за сигурност. Но никога не трябва да забравяме, че само заедно можем да преодолеем трудностите и час по-скоро да се върнем към нормалния си ритъм на живот. Само обединени ще се справим с това изпитание.

Вярвам, че съвсем скоро всички ще можем да се срещаме по улиците, да се усмихваме и заедно да празнуваме прекрасните моменти, които ни предстоят. Именно на Възкресение вярата ще ни позволи да оставим злото зад гърба си и пречистени да вървим напред.

Днес ние трябва да пожертваме голяма част от социалните си контакти, да променим за кратко начина си на живот и да преустроим ежедневието. Но нека не забравяме, че всичко ще отмине, когато обединим усилията си. Бог е в сърцата, останете си вкъщи, за да бъдем отново заедно!

инж. Пламен Чернев

Кмет на Община Сухиндол

print

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *