Извънредни мерки срещу коронавируса в Сухиндол

Общинският кризисен щаб в Сухиндол гласува извънредни мерки срещу разпространението на коронавируса. Във връзка със заповед от министъра на здравеопазването се затварят всички питейни и развлекателни заведения, както и заведенията за обществено хранене на територията на общината до 29-ти март.
Затварят се и детските ясли и градини, ваканцията на учениците също се удължава. Преустановяват се всички извънкласни мероприятия, клубове, занимални и екскурзии. Продължава забраната за масови събирания, включително спортни и културно-развлекателни.
Ще работят дрогерията в Сухиндол, както и хранителните магазини на територията на общината, като изрично се забранява в тях да се събират хора и да се преустройват като питейни заведения и ресторанти.
Всички обществени сгради, кметски наместничества и администрации са снабдени с дезинфектанти. Помещенията се обработват периодично. Кметските наместници са информирани да сигнализират незабавно в Общината при завръщане на хора от чужбина, особено от рисковите страни като Италия.

print

Прикачени файлове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 86 bytes written, possibly out of free disk space in /home/suhindol/public_html/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75