Детски празник зарадва малки и големи в Сухиндол

Двучасов детски маратон с много игри и танци зарадва децата в Сухиндол,  а централният площад на града се превърна в арена за забавление. Детският празник се организира от Община Сухиндол и sportuvam.info, а в него се включиха десетки деца от всички възрасти.

Те имаха възможност да се забавляват с различни игри. По малките предпочетоха състезание с подскачащи топки, бадминтон, тенис и скокове с въже, а по-големите заложиха на хокей, логически игри и любимото каране на ролери.

С децата работиха професионални аниматори, които успяха да създадат много емоции и радостно настроение. Всички деца се включиха в танците, като демонстрираха завидни умения. Особено атрактивно за тях беше преминаването под въже, като най-гъвкавите успяха да преодолеят и най-ниското ниво.

В игрите се включиха деца и учители от СУ „Св. Климент Охридски“ и ДГ „Соня“, а кметът инж. Пламен Чернев поздрави всички за активното участие в празника.

print

Прикачени файлове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: file_put_contents(): Only 0 of 86 bytes written, possibly out of free disk space in /home/suhindol/public_html/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75